Pages

17 Disember 2012

Tidak Murtadkah Imam Muda Fakhrul razi dan @Abby_Abadi112 Buat Simbol Kristian Kempen Royalti ???


1.Satu persatu pemimpin Pas dan gerombolannya membuat perbuatan meniru agama Kristian.

2. Jika Nik Aziz juga membuat perbuatan yang sama tidak peliklah anak buah juga 'rintik' sama dengan 'bapa' politik mereka.



3. Perbuatan ini menambahkan lagi sekian banyak kemungkaran agama Pas akibat kesesatan fahaman politik yang merosakkan ummat yang tidak mahu melihat atau mampu nampak dengan mata akal dan mata hati.


4. Sekian banyak juga kita menulis dan terus menulis perihal perbuatan mereka yang mahu diperbetulkan dengan mata pena kita.

5. Namun nampaknya kebencian telah mengatasi kasih sayang dan kebatilan telah dipegang dengan membuang kebenaran.

6.  Mari kita doakan dengan bersungguh-sungguh di kala tahajud malan agar pintu hati nereka berubah untuk menerima kebenarang walau ditolak oleh pimpinan parti mereka sendiri.

7. Seorang yang bergelar mukmin sejati tidak akan memijak agama mendahulukan parti kecuali dia manusia yang jelas fasiq atau mulhid jenis munafiq lagi zindiq.

baca isu crossfinger ini yang pernah dikupas panglima di sini 

http://www.penembak-tepat.com/2012/10/kempen-royalti-diselit-elemen.html?m=1



Terima kasih juga Abby Abadi yang telah block Panglima bukti tidak mengamalkan prinsip demokrasi yang berlandaskan paksi integriti.



Sent from Samsung Galaxy Note

5 ulasan:

  1. Part abby block PPC tu yg paling kelakar. Bak kata afdlin.... demokrasi la sgt...(tangan kt bahu)

    BalasPadam
  2. Taknak usaha sendiri menambah hasil negeri, siang malam berceramah, lepas tu nak duit mudah tuntut royalti yang bukan hak dia pun, macam mana nak bagi? tuntut kat orang dalam pada tu kutuk pulak orang yang dia nak minta tu ada akai ka? macam orang tak sekolah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bodoh jugak ko ni.. Pe yg ko tau pasal royalti?..

      Padam
  3. kalau memang dah murtad nak murtad apa lagi PG? hehehe

    BalasPadam
  4. Ni blog org cetek akal ke?..

    BalasPadam

Berikan pendapat anda sebanyak di sini.

Komen menyalahi undang-undang akan ditanggung oleh penulisnya..

Tapisan tidak dibuat di blog ini.

Cuma ulasan mencarut dan sewaktu dengannya akan dipadamkan.