Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

15 Jun 2009

Edisi Selasa : Nizar dah sewel ?



BEKAS Menteri Besar Perak, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin diarah keluar Dewan Rakyat tidak sampai lima minit selepas mengangkat sumpah sebagai Ahli Parlimen Bukit Gantang ekoran tindakan melaungkan slogan "bubar DUN" sebaik sahaja menurunkan tandatangan angkat sumpah sebagai Ahli Parlimen dan ingkar arahan Speaker supaya menanggalkan lilitan "BUBAR DUN" Perak. Turut diarah keluar adalah beberapa ahli Parlimen daripada Pakatan Rakyat.--fotoTHE STAR oleh Raja Faisal Hishan



Semalam Nizar dah start 'menggila babi' di Parlimen sebaik sahaja selesai mengangkat sumpah... Apa jenis setan atau jin yang merasuk dia sekarang ni ?

Entahlah babi !!

Tetapi kata orang, kalau orang pakai wangian dan dia sahabat kita tentu wangian juga akan dinikmati oleh kita semua.

Siapa tengok perangai Sivakumar hari tu ? Menggila babi di DUN Perak kan ? Bayangkan 5-6 jam tak hirau Sultan dah menunggu untuk beri ucapan....

Lepas tu buat huru hara lagi biarkan diri ditangkap FRU dan sengaja membiar diri dirakam tengah dizalimi dan ia disebar gambar dalam siber space ....

Bodoh, bodoh dan sememangnya dua tiga kali memang bodoh !


sivakumar-ditahan.jpg (480×332)


Tentu anda semua tahu dia kawan siapa kan ?


Jadi, maknanya ?


saya tahu anda mudah faham.... Kenapa dan apa sebab Nizar sudah keterlaluan anda dapat teka melalui kuiz tak ada hadiah di atas !!! Ramai sedang 'berjampi serapah' agar ada anak Melayu akan sokong gerakan halus mereka selama ini !!!

Cuma sampai bila rakyat yang sokong mereka tu masih tak faham faham lagi atau akan buat apa sahaja demi menjatuhkan UMNO/BN ?

Apa kata kita jatuhkan Anwar n Geng, Nik Aziz dan geng Erdogan dalam Pas dulu ???? termasuk geng rapat diorang iaitu Karpal dan Kit Siang....


Jika mereka jeritkan BUBAR DUN mari kita jerit juga bersama sama :


BUBARKAN PAKATAN ROSAK
BUBARKAN PARTI PEROSAK RAKYAT
BUBARKAN PARTI PARTI AJARAN SESAT
BUBARKAN PARTI DAP



JATUHKAN ANWAR
JATUHKAN NIK AZIZ
JATUHKAN KARPAL BIADAP
JATUHKAN LIM KIT SIANG
JATUHKAN NIZAR BONEKA DAP !!!

JATUHKAN ANWAR
JATUHKAN NIK AZIZ
JATUHKAN KARPAL BIADAP
JATUHKAN LIM KIT SIANG
JATUHKAN NIZAR BONEKA DAP !!!

JATUHKAN ANWAR
JATUHKAN NIK AZIZ
JATUHKAN KARPAL BIADAP
JATUHKAN LIM KIT SIANG
JATUHKAN NIZAR BONEKA DAP !!!

JATUHKAN ANWAR
JATUHKAN NIK AZIZ
JATUHKAN KARPAL BIADAP
JATUHKAN LIM KIT SIANG
JATUHKAN NIZAR BONEKA DAP !!!

JATUHKAN ANWAR
JATUHKAN NIK AZIZ
JATUHKAN KARPAL BIADAP
JATUHKAN LIM KIT SIANG
JATUHKAN NIZAR BONEKA DAP !!!

JATUHKAN ANWAR
JATUHKAN NIK AZIZ
JATUHKAN KARPAL BIADAP
JATUHKAN LIM KIT SIANG
JATUHKAN NIZAR BONEKA DAP !!!

JATUHKAN ANWAR
JATUHKAN NIK AZIZ
JATUHKAN KARPAL BIADAP
JATUHKAN LIM KIT SIANG
JATUHKAN NIZAR BONEKA DAP !!!

JATUHKAN ANWAR
JATUHKAN NIK AZIZ
JATUHKAN KARPAL BIADAP
JATUHKAN LIM KIT SIANG
JATUHKAN NIZAR BONEKA DAP !!!

JATUHKAN ANWAR
JATUHKAN NIK AZIZ
JATUHKAN KARPAL BIADAP
JATUHKAN LIM KIT SIANG
JATUHKAN NIZAR BONEKA DAP !!!

Sebarkan mesej ini di semua ruang siber di alam maya sehinggalah Anwar Nik Aziz Karpal Lim Kit Siang dijatuhkan oleh semua rakyat penyokong kebenaran pembela kesucian Islam !!!!!

Ayuh kita jatuhkan mereka dalam PRU / PRK akan datang. !!!!!!!!


Takbir !!!!!!!!!!!!!!!!

19 ulasan:

amirhamzah64/ 64أمير حمزه berkata...

salam bro,

Kesian orang Bukit Gantang pilih hero tamil ni bro. Nak buat macam mana dah jenis 'kuturunan' macam tu. hehehe

Taminsari berkata...

Salam Pang5..

Rasa-rasanya si Nizar ni elok di"sunatkan" sekali lagi kot?
Betul-betul muka tak tahu malu..

Razif AR Al-Marbawi berkata...

salam panglima,
harap team BPN dapat memantau blog ini:

http://10tahun.blogspot.com

saya dapati blog ini cuba mengagung-agungkan kegiatan subversif 10 tahun sebelum merdeka dengan mengangkat pejuang-pejuang kiri sebagai tokoh kemerdekaan.

saya bimbang jika golongan muda mempercayai ini, UMNO akan berkubur pada masa akan datang.

penulis blog ini juga anti-ISA dan beliau ada membuat dokumentari di You Tube atas tajuk "10 tahun sebelum merdeka". Nama beliau ialah Fahmi Reza.

Panglima Perang Cyber berkata...

Amir - yang pilih tu mesti satu keturunan kot ? ;)


Tamin - jom kita sunatkan sekali lagi hahaha


Almarbawi - tq atas info...akan dibuat tindakan susulan.


salam semua..

najamarine berkata...

kesian aku tgk si nizar ni bro...

kawan aku yg selama ini menyokong untuk bubar DUn perak pun dah sangsi kat DAP dan si nizar ni..

pg2 aku tgk muke dia kerut2 mase bace paper online..rupanya dia terkejut si nizar ni masih tak habis2 buang tebiat..yg dia tak paham tu,kenape si nizar ni memperjuangkan 'slogan' dia tu kat PARLIMEN..bangang nak mampos.
ada lebih baik mengkhususkan permasalahan kawasan yg dia wakili.

lihat lah PAKATAN HARAM ni,rumah dah di berikan,sibuk dengan rumah orang lain..keputusan PRu12 dah setahun lebih berlalu,pahat rumah diaorg ni masih berbunyik..tak siap2 lagi..lepas tu sibuk merobohkan rumah orang lain kerana hasad dengki...syaitan ni rojimmm

ADI JAGAT PUTRA berkata...

salam saudara panglima

diharap panglima sudi menyertai kempen saya " taknak anwar kita lebih aman dan sejahtera tanpanya

http://adijagatputra.blogspot.com/2009/06/blog-adi-jagat-putra-hari-ini.html

abe MIE 'TERJAH' berkata...

http://pkrpasdap.blogspot.com

cuba renungkan


Nizar sepatutnya menjadi pemimpin komunis masa darurat dahulu..senang kita tembak

Unknown berkata...

SALAM PERJUANGAN BRO PANG5
MAKIN LAMA NIZAR KATUN MEROYAN SEMAKIN RAMAI RAKYAT YG MELUAT TENGOK DIA NI. ADE LEBIH BAIK DI TANGKAP MASUK SEPITAL TAMPOI.DH GILER TAHAP KRITIKAL NIH!!!..BAHAYE KLU DIBIARKAN BERCAMPUR DGN ORG RAMAI HEHEHE

TOKGURU86 berkata...

salam sahabat pang5..

nizar sudah ketandusan idea utk memberontak.. sebab tu dia jadi mcm org bodoh yg x ada arah tujuan.. org cina mungkin tgah gelakkan org melayu kerana nizar yg bangang, nizar boneka hidup bangsat.

Panglima Perang Cyber berkata...

najamarine : rakyat yang masih tak sedar sah tak hidup lagi otak dia...

kalau berotak confirm tahu fikir nizar ni boneka sapa.

Adijagat : saya sokong apa jua yang baik..

Abemie - memang dia nasib baik jadi boneka cucu cicit pro komunis...kalau jadi komunis dah lama dah kena tembak.

Jefry : hospital tanjung rambutan tempat sebaik2nya utk mamat tak sedar diri ni.

Tok Limbong : terima kasih atas pandangan anda.. rajin2 lah berkomentar di blog rakan2 pejuang tak kira dari BPN atau tidak.


Hidup Melayu!!!

zakiahnaim berkata...

terima kasih tuan..takpe sy tak kisah

Ngah Ahmad berkata...

ntahla belacan....budu pon xtau nk ckp ape..

Wak Labu Farm berkata...

Wak bukan ahli UMNO atau PAS jauh sekali PKR dan DAP.

Apa yang Wak fikirkan ialah Melayu/Islam mesti bersatu dalam politik.

Kalau cina dan india sudah bersatu dalam DAP, mengapa melayu/islam masih berpecah belah dalam politik.

Politik sangat penting kerana kuasa politik menentukan siapa yang berkuasa memerintah negara.

H.R PuTeRa YuSoFF berkata...

"salam.. atas masalah yang tak dapat dielakkam saya telah bertukar link blog iaitu putera-yusoff.blogspot.com"

+lady yue+ berkata...

salam...

ada ap dgn MELAYU????

sepatutnya hidup ISLAM!!..melayu is nothing..dekat akhirat nanti ada tuhan tanya apa sumbangan awak dah bagi pada bangsa [melayu]??????...

simpang maut aa!!!...mana ada!...tuhan hanya m'nyoalkan sumbangan kte pada islam....

Zamry is Boneka Najib[da Jerk one]
bajet bagus sangat...mereka takut kalau bubar adun dan adakan semula pilihan raya...sah!!..kalah abeh umno [yg kononya x abeh2 m'laungkan HIDUP MELAYU!!...BODOH!]...

satu lagi..x ke lemah+lame UMNO ni..x adil langsung..adakan bila pilihan raya dema je boleh masuk akhbar+media...pakatan rakyat masuk akhbar berita negatif je..heh! lemah betul!..adil aarr woi!..

nizar bukan boneka!!..

UMNO yang m'pergunakan kuasa sultan utk merampas kuasa...dah la langgar perlembagaan malaysia...heh!..mohon buka mata dan pasang telinga..

pulau pinang yang b'tahun2 d'perintah cina x de pula bising2 nak rampas...ni tetibe perak d'perintah melayu+ISLAM...sebok nak rampas kuasa!...

terlalu BODOH BN/UMNO nih!..
semua pikir duit je!

Panglima Perang Cyber berkata...

zakiah - saya selalu tgk komen anda di blog jentayu...welcome

abe ngah - first time datang ke ?

wak-labu - aspirasi anda adalah matlamat kami di BPN..


Putera Yusoff - saya akan update link terkini anda.

Yusraa - komen anda kira wakil pihak sanalah... saya just nak tanya : kenapa belakang nizar menjerit bubar dUn di parlimen hanya yb dari DAP ????


terima kasih atas komen sahabat dari sini dan sana semua..


Hidup Melayu ( baca : Islam )

PAPA GOMO berkata...

''WARKAH UTK ANWAR DARI RAKYAT MALAYSIA''

KAMI RAKYAT MAHUKAN KEBENARAN
SILA HADIRKAN DIRI PADA
Julai di Mahkamah Tinggi Jalan Duta
USAH TANGGUH2 LAGI

[SMS]
017-2802211
012-9533565
+17037252544(US)

[Email]
anwar.ib@gmail.com
anwar.ibrahim@aicassociates.com
ai55@georgetown.edu

DIHARAPKAN MENGELAK DARI MENGHANTAR SMS YANG BERBAUR UGUTAN DAN ANCAMAN KEPADA TERTUDUH KES LIWAT INI.

SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT

1 JULAI HARI KEBENARAN

http://www.gomounited.com/2009/06/warkah-buat-anwar-al-juburi.html

ORANG KG berkata...

salam bro:-


teman setuju dengan wawasan mike jatuhkan pula puak-puak sebelah sana..

PAPA GOMO berkata...

'Anwar juga berkata beliau bersedia bersemuka di mahkamah dengan Mohd Saiful''

-Suara Keadilan-
http://www.gomounited.com/2009/06/anwar-bersedia-hadir-ke-mahkamah.html

Cari Blog Ini

Translate