Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

19 April 2011

Gereja Terbesar Di Asia Mengatasi Masjid Negara - 'Hadiah' Pakatan Kepada Pengundi Khasnya Umat Islam !!!


LIHATLAH!! Tesergam indah pembinaan Gereja yang sedang dalam proses pembinaan di sekitar Negeri Selangor. Alangkah bertuahnya umat Kristian di Malaysia menikmati Rumah Ibadah sedemikian rupa. Salah siapa? Adakah ianya dibenarkan di dalam kriteria sesebuah Negeri yang penganutnya majoriti beragama Islam? Harus? Sunat? Ataupun Haram?

Bukan itu persoalannya. Hukum kadangkala akan memakan diri kedaulatan sesebuah Agama. Akan tetapi, inilah hasilnya apabila umat Islam yang diberikan pendidikan bertaraf dunia telah dicemari dengan mentaliti dan pemikiran Barat sehingga lupa akan Jihad memperkuat dan memperkukuhkan agama Islam.

Islam menerima Agama2 lain sebagai sahabat kita. Islam menerima Agama lain sebagai perkongsian kuasa. Malah kini, Islam menerima Agama lain sebagai saudara. Adakah selepas ini Islam menerima Agama lain sebagai Penganut Utama di Negara kita?FIKIRKANLAH!! Tidak kira siapa kita. Di mana kedudukan kita. Berapa umur kita. Ini adalah perkara yang amat serius untuk diambilkira. TOLONGLAH UMAT ISLAM!! Jangan biarkan kita dijajah Agama.

Panglima : ini balasannya dan ini yang perlu direnung oleh kita semua. Jangan sokong sejengkal pun Pakatan yang menggunakan orang Melayu untuk memerintah negara kita.

Jangan Lupa Klik Link Ini : 12 Dalil Anwar Tergelincir Akidah 

2 ulasan:

Muhammad Ariff Mohamad Nizam berkata...

alahai.apa lah nak jadi agaknya.politikus popular seorang ni.parti politiknya pula berbuat demikian utk menarik penggundi drpd golongan yg berkenaan.sebab tu bina gereja tersebut di tgh bandar.sbb dia yakin blh tarik pengundi kat sana.

nampaknya rakyat kena sedar lah.janganlah menabur sepenuh kepercyaan kpd pakatan terutama sekali PKR.sblm menyesal spt skrg baik buat pilihan yg tepat dgn mengundi BN! :)

hamba Allah berkata...

salam, saya ingin mebuat pembetulan disini.
pertama, gereja ini sebenarnya telah lama dibina yaitu sebelum PKR memerintah selangor.kedua, gereja yang dibina bukanlah dibina di tanah selangor seperti yang tertera diatas. gereja ini sebenarnya dibina di atas tanah di Bukit jalil, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. saya berharap agar tuan tidak menuduh membabi buta atas kepentingan politik semata-mata. saya berasa sangat kesal. tetapi itu bukan harap utama saya. harapan utama saya adalah sewajarnya kedua-dua parti politik di Malaysia (pakatan & BN) berganding bahu menyelesaikan Masalah yang berkaitan dengan agama islam demi untuk kepentingan umat islam khususnya dimalaysia. Saya juga berasa kesal dengan dasar pemerintahan di Malaysia yang lebih kepada pro Barat dan kebanyakkannya bertentangan dengan islam. saya juga ingin memberitahu kesilapan pada buku teks sejarah sekolah menengah yang mengatakan agama islam adalah agama rasmi, tetapi sebalik agama islam agama persekutuan. yang mana satu betul?

Cari Blog Ini

Translate