Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

17 Ogos 2011

DAPJelas Hina JAIS Isu Serbuan Di DUMC Yang Disifatkan Ganas Ala Gestapo !Selepas tu anda kena tengok rakaman video JAIS yang jelas tidak ada serbuan ganas ala gestapo seperti dakwaan liar parti kafir harbi DAP di atas.

Dengan menfitnah JAIS sebagai alat UMNO maka kemarahan rakyat boleh dihalakan kepada Jabatan Agama Islam tersebut. Sedangkan sebenarnya JAIS bekerja keras menghalang pemurtadan berlaku.

Hari ini penghinaan terhadap Islam berlaku tanpa ada kecaman keras dari Parti Islam PAS kerana berlapikkan nama 'UMNO' di dalamnya. Bila dituduh UMNO maka DAP dengan bebas menghina Islam dan agensi Islam tanpa malu lagi.

Walaupun masih ada orang agama yang guna nama parti Islam yang jadi saaaangat bodoh kerana termakan janji manis DAP untuk rebut kuasa menuju Putrajaya hingga sanggup biar Islam dihina dan dipijak sesuka hati.

Tetapi DAP PKR terlupa rakyat tidak sebodoh yang mereka sangka.  


Percayalah !!!
Pesanan : satu group fb baru nama 'Facebooker 1Malaysia' telah diwujudkan oleh Panglima pada 6.6.2011. Sasaran 1 Juta sebelum 13 Julai 2012. Sila klik di sini http://on.fb.me/kFnvGS untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih

1 ulasan:

Webmarhaen berkata...

Hello tuan, saya telah dikaitkan web yang bagus anda, supaya anda boleh link blog saya?Saya berharap anda tidak keberatan ...
ini adalah blog saya
http://webmarhaen.blogspot.com/
http://jomsumpit.blogspot.com/
http://malaysiannewstoday.blogspot.com/

nasib baik

Cari Blog Ini

Translate