Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

24 Disember 2011

Dewan Ulama PAS Pertahan Hassan Ali

Link http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=1224&pub=Utusan_Malaysia&sec=Politik&pg=po_02.htm


Pendirian Dewan Ulama PAS sebenarnya membuktikan Dr Hassan Ali bukan sahaja mendapat sokongan akar umbi tetapi juga dari kepimpinan utama termasuk Dewan Ulama PAS.


Apa puak Erdogan mahu pusing lagi?


Adakah belum cukup melihat PAS semakin hancur dan DAP makin kuat sebagai peringatan agar mereka nampak perancangan halus puak yang ingin menggunakan orang Islam untuknmenjatuhkan Islam.


Kebiasaannya mana-mana tempat sekalipun musuh Islam akan guna orang Islam yang seleweng akidah dan pegangan agama yang akan dijadikan alat untuk merosakkan Islam dan menjatuhkan kepimpinan Islam dari dalam.


Contoh golongan Badwi yang rendah mentaliti dan asyik beremosi dijadikan proksi British dan Amerika untuk gulingkan kerajaan Empayar Uthmaniyyah di Mekkah.


DEMI MENGAUT KEKAYAAN EMAS HITAM IAITU MINYAK !!!


Puak ini yang digelar Khawarij yang berlaku biadap dengan Rasulullah sebagai Khalifah termasuk menuduh baginda tidak adil meskipun sudah jelas Allah menjamin akhlak Nabi tiada calang ganti.


Rujuk hadis di akhir zaman puak yang tidak layak akan menjadi penguasa akibat fitnah yang diibarat seperti malam yang gelap sehingga orang baik dilihat jahat dan orang jahat dianggap baik.


Kerana itu kita lihat bekas pekerja forklif seperti Mahfuz Omar boleh jadi pemimpin besar PAS dan jurugambar video VK Lingam yang gagap bahasa Melayu Loh Gwo-Burne boleh menjadi Adun PKR di Kelana Jaya.


Published with Blogger-droid v2.0.2

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mana nak cari sebuah parti Islam yang nak pecat pemimpin yang bertegas bercakap nak pertahankan Islam..?

Parti PAS jer..

Cari Blog Ini

Translate