Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

10 Januari 2012

Korang Dah Tengok Ke AMK PKR Pukul Orang Awam ??? @NajibRazak @anwaribrahimMahkamah Tinggi Kuala Lumpur di sini hari melepas dan membebaskan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim daripada tuduhan meliwat bekas pembantu peribadi beliau, Mohd Saiful Bukhari Azlan atas alasan tiada keterangan yang menyokong keterangan mangsa.


Maka mahkamah hanya bergantung kepada testimoni Saiful. Memandangkan ini adalah kes jenayah seksual, mahkamah keberatan untuk mensabitkan kesalahan bersandarkan kenyataan Saiful yang tidak disokong bukti. Atas sebab itu tertuduh dibebaskan.


Sekumpulan penyokong Anwar Ibrahim membuat provokasi murahan dengan memaki hamun, sumpah seranah kepada orang awam...


Kemudian datang kumpulan "Komando AMK" masuk campur dan membelasah seorang lelaki yang boleh dianggap pangkat bapa kepada budak-budak mentah ini! Inilah namanya melayu PKR yang bodoh!Pesanan : satu group fb baru nama 'Facebooker 1Malaysia' telah diwujudkan oleh Panglima pada 6.6.2011. Sasaran 1 Juta sebelum 13 Julai 2012. Sila klik di sini http://on.fb.me/kFnvGS untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Translate