Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

26 Februari 2012

Sah Himpunan Hijau 2.0 Ialah Himpunan Dosa ! Cc @NajibRazak

Bismillah Wassolatu Wassalam 'ala Rasulillah Waalihi Waman Waalah

Di atas gambar yang dipaparkan membuktikan berlaku percampuran lelaki dan perempuan.

PAS sudah begitu liberal apabila tidak lagi sensitif bab dosa. Semalam Chegubard dalam ceramahnya turut menghina Dr Hasan Ali apabila menggelarkannya sub-kontraktor Umno di hadapan penyokong Pas.

Lihat bukti gambar di atas dengan jelas berlaku percampuran wanita dan lelaki tanpa ada batasan.

Patutlah ramai datang himpunan kerana ada ramai awek amoi seperti China-doll dalam video seks yang seksi dan lawa dan tidak akan dicaj khalwat seperti Ustaz PKR Badrul Amin dengan bini orang semalam.

Begitu juga hukum agama turut dilanggar apabila jalan raya turut diganggu sehingga menyusahkan rakyat jelata. Jelas ia berdosa bukan mendapat pahala.

Mereka bukan mahu mengadakan himpunan hijau tetapi mahu dosa sebenarnya.

Lynas tidak berbahaya tetapi menjadi isu politik untuk membahayakan negara demi keuntungan pilihanraya. Hanya seorang yang bising isu ini dari kalangan pakar nuklear bukan ramai yang menentangnya. Jika dalam agama pendapat majoriti dikira muktabar bukan sebaliknya.

Lynas telah dan akan melibatkan pelaburan hampir 2 bilion yang akan gagal dinikmati rakyat Pahang khasnya jika politik kotor Pakatan berjaya menghalangnya.

400 peluang pekerjaan juga akan gagal diwujudkan dan rakyat akan lebih menderita.

Pelik jika benar Lynas berbahaya kenapa ia tidak dibantah IAEA yang diundang tahun lalu? Agensi Atarabangsa tersebut tidak menghalangnya sedikitpun kerana kadar radioaktif kilang tersebut memang tidak memudaratkan manusia.

Jika memudaratkan buang sahaja cellphone anda semua.. Buang sahaja flat screen tv anda.. Buang sahaja notebook atau laptop anda semua.. Siapa perbodohkan siapa dan siapa yang untung akhirnya?

Cukuplah politik bodoh ini dan fikirkan untuk rakyat jelata yang perlukan kemajuan dan kemakmuran ekonomi untuk masa depan anak cucu mereka.

Pada pendapat Panglima dan rakan UMB yang hadir di Himpunan Dosa 2.0 ini, mereka gagal kerana tidak mencapai matlamat sebanyak 20,000 orang untuk hadir. Ingat lagi 901 yang hanya dihadiri 5 ribu bukan 100 ribu yang dijangkakan oleh Azmin.

Lebih memalukan perhimpunan di Kuantan hari ini hanya mampu menarik minat 5 ribu orang walaupun mendapat permit, disokong pemimpin tinggi DAP, publisiti meluas dan dilaksanakan pada waktu cuti.
Selamatkan Malaysia daripada mereka yang hanya tahu membangkang tetapi sebenarnya mereka tidak tahu memerintah!

Artikel ini disiapkan bersama Panglima dan geng dari Kuantan Pahang untuk selamatkan Malaysia.

Wasallallahu 'ala Saidina Muhammad waalihi wasallam

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Translate