Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

22 Januari 2015

Blogger Ameno World Cuba Laga @Zahid_Hamidi dengan @HishammuddinH20 - Checkmate dengan gambar mereka berpeluk semalam


BlOgger pakatan cuba melagakan antara Zahid dengan Hishamuddin. Baca tulisan beliau :http://www.amenoworld.net/2015/01/isu-surat-sokongan-kepada-penjenayah.html?m=1

Ia diikuti penafian Hishamuddin beliau secara peribadi membuat surat sokongan kepada sesiapa. Hasil soalan dari wartawan The Malaysian Insider yang juga sering melagakan antara pemimpin UMNO dan menyerang kerajaan dalam tulisan dan laporan mereka.Sama seperti yang dilakukan Zahid iaitu tidak menyokong sesiapa namun hanya menjelaskan status rakyat Malaysia yang dibicarakan di Amerika.

Beliau tidak sedar dengan mudah hujah beliau dipatahkan oleh BlOgger Minaq Jinggo yang membuat rakaman sidang media Zahid Hamidi Jumaat lalu di Putrajaya.


Jauh beza antara 'Menteri' dengan 'Menteri-menteri.'

Barangkali dia tak sedar jauh beza jika perkataan 'Menteri' dengan dua kali sebutan yang menunjukkan lebih dari seorang.

Kalah istilah arabnya disebut 'jamak'...

Akhirnya lihat gambar Zahid dengan Hisham semalam yang menunjukkan mereka tidak ada apa masalah sebenarnya.


Surat Zahid bukan menyokong Paul Phua dan ia dikeluarkan atas kapasiti sebagai Menteri dalam Negeri atas permintaan pihak peguam.

Maka tidak ada sebab nak kaitkan kenyataan Zahid menuju kepada sesiapa pun kerana ia memang prosedur biasa untuk memberi penjelasan atas permintaan bukan sokongan atau jaminan.

Harap Ameno World pikir biar dalam sikit bab ini.

Kalau tidak jangan marah kalau orang kata kau Bodohhhh...


P/s : Ingat judi ingat Pakatan ingat Dajjal.
> BlOgger pakatan cuba melagakan antara Zahid dengan Hishamuddin. Baca tulisan beliau :
>

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Translate