Pengikut Blog Panglima

07 April 2014

Blog MyMassa Dedah Dokumen & Kisah @Anwaribrahim KE LONDON Dana Projek 1 MEI DEPAN ???


Anwar bergambar dengan James Wolfensohn selepas mesyuarat di London 2010.
Wolfensohn merupakan korporat Yahudi Amerika Syarikat yang pernah menjadi Presiden Bank Dunia. Beliau terlibat aktif dalam rangkaian perbankan Yahudi, antaranya dalam Salomon Brothers, dan Pengerusi Lembaga Penasihat Citybank. Selain itu beliau juga merupakan Ahli Pemegang Amanah the Brookings Institution dan the Rockefeller Foundation. Beliau juga ahli CFR (the Council on Foreign Relations).
Memahami hubungan lanjut, Anwar & Wolfensohn, sila baca, "Menjejaki Lingkaran Anwar & Zionis (8) – berhijrah ke Amerika Syarikat."


Selain Anwar, rangkaian Al Gore dalam Generations adalah Mary Robinson bekas Pesuruhjaya Tinggi Hak Asasi Manusia di Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB); James Wolfensohn, bekas Presiden Bank Dunia; Simon Zadek, Ketua Eksekutif AccountAbility dan lain-lain.
Anwar Ibrahim dan Mary Robinson : Individu itu ketika menjawat jawatan Pesuruhjaya Hak Asasi di PBB banyak membantu berkempen untuk Anwar dibebaskan dari penjara Sungai Buloh. Falsafahnya yang menyokong kumpulan gay ini dipegang sejak beliau menjadi Profesor di Reid Law, Trinity College lagi dengan bergiat aktif menjadi penasihat undang-undang untuk Kempen Perubahan Undang-undang Homoseksual.
Memahami lanjut hubungan Anwar & Mary Robinson, sila baca, "Tokoh Amerika : Anwar Ibrahim dan Mary Robinson."
Anwar Ibrahim AND Simon Zadek
Simon Zadek, kroni Al Gore kemudiannya melantik Anwar sebagai Presiden Kehormat AccountAbility pada 30 Mac 2006.
Anwar menggunakan jawatan Presiden Kehormat AccountAbility ketika berutus surat dengan George Soros, di ibu pejabat Soros Fund Management, 888 7th Avenue, 33 Floor New York, NY 10106.

Dalam twitter Datuk Seri Anwar Ibrahim memberitahu @sharmainemirna bahawa beliau masih berada di London kerana diundang oleh bekas Naib Presiden Amerika Syarikat (AS), Al Gore untuk bermesyuarat dalam kumpulan 'Generations' dan pasukan akademik pendidikan tinggi universiti Cambridge; Westminster.
'Generations' adalah singkatan kepada Generation Investment Management Group.
Menurut, Mike Billington, wartawan Executive Intelligence Review (EIR) dalam rencananya bertajuk "Gore's Racist Assault Against Malaysia," Generations adalah syarikat milik Al Gore, 'pelarian aset' bekas Naib Presiden AS itu setelah parti Demokrat pimpinan Clinton-Al Gore tewas kepada Parti Republikan pimpinan Bush -Dick Cheney.
Selain London, Al Gore mempunyai pejabat Generations di New York dan Australia.
Al Gore juga turut melantik Anwar sebagai salah seorang Ahli Lembaga Penasihat Generations, syarikat yang melabur $10 million kepada Syarikat GreenRoad, organisasi korporat di Israel.
http://mymassa.blogspot.com/2014/04/anwar-ke-london-jumpa-penaja-dana-huru.html?m=1


Sent from my iPhone
Catat Ulasan