Pengikut Blog Panglima

02 September 2015

Ancaman Rogol Bila Anak Perempuan TPM @Zahid_Hamidi Bodohkan Peserta #BERSIH4

Semua sudah baca rasanya kenyataan anak Timbalan Perdana Menteri DS Dr Ahmad Zahid Hamidi bernama Dato Nurul Hidayah berkenaan #Bersih4.

http://www.straitstimes.com/asia/se-asia/malaysian-dpm-zahids-daughter-bersih-protests-stupid-better-for-supporters-to-join-the

" The daughter of Malaysian Deputy Prime Minister Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi has slammed supporters of the Bersih weekend rallies for taking their demands to the streets in the name of defending the country.

Writing in Malay in a series of rants on Facebook Monday, Nurulhidayah Ahmad Zahid described the protests as a kerja bodoh (stupid work), and that it was better for supporters to join the army."

Seperti bapanya yang lantang dari zaman Pemuda hingga sekarang begitu juga sikap anak perempuan sulung Dato Seri Ahmad Zahid Hamidi ini.

Keberanian bapa dilihat diwarisi oleh anaknya. Mana kuah kalau tidak ke nasi.

Beliau dilihat tidak gentar dengan serangan pihak pembangkang dan turut memberi pengalaman peribadi beliau semasa belia sebagai pengajaran kepada anak muda jangan terjebak dengan demo yang hanya merugikan.

Paling biadap antara komen komen di Media Soooosial ialah dari Alvin Tan yang mahu merogol anak YAB Timbalan Perdana Menteri.

Blogger lucah ini yang pengecut kerana melarikan diri ke luar negara nampaknya masih lagi mahu mencari populariti SEHEBAT Menteri dan artis dengan membuat ancaman mahu merogol anak TPM.

Jika serangan sebegini hebat bagi saya ia bermakna impak kenyataan anak TPM ini juga sangat hebat.

Ketepikan soal tertekan kerana dikutuk kerana media sooooosial hari ini sememangnya tidak memihak kepada pihak yang benar.

Gerakan terancang pembangkang menguasai media soooosial selain simpati dari rakyat yang diperdaya menjadikan serangan ini cepat memberi kesan samada di blog twitter facebook atau instagram.

Ini harga yang patut dibayar oleh sesiapa pun jika berani menyentuh soal perjuangan bodoh pembangkang.

Membodohkan pembangkang adalah dosa besar di sisi mereka kerana mereka merasa sangat terhina apabila dibodohkan terutama oleh budak hingusan seperti anak TPM walhal mereka sendiri cuba membodohkan Melayu Cina dan India dengan cara yang bodoh seperti demo haram #BERSIH.

Kencing merata tempat, sampah berselerak, mengganggu lalu lintas, memburukkan imej negara, menakutkan pelabur, mengganggu perniagaan antara perbuatan bodoh yang dilakukan peserta #Bersih.

Hanya sakit mental lulusan Tanjung Rambutan yang akan menyokong perbuatan tersebut kerana akal fikiran yang sihat akan mengakui kebodohan peserta Bersih bukan membenarkan perbuatan mereka.

Untuk melemahkan dan menyedarkan rakyat elok kita juga membodohkan perbuatan pembangkang dan penyokong mereka kerana perbuatan bodoh jika tidak digelar bodoh boleh menyebabkan ia diikuti oleh anak cucu kita pada masa hadapan.

Tahniah anak TPM Dato Nurul kerana berani dan tidak gentar untuk berdepan dengan pembangkang walau tidak ada sebarang jawatan tinggi dalam parti atau kerajaan.

Walau masa silam beliau mungkin akan dikorek kembali untuk balas dendam.

Rakyat akan bersama anda melawan kekarutan mereka.

Semangat cintakan negara anak TPM menyelar perbuatan bodoh rakyat minoriti berjumlah hanya 20 ribu peserta dari 29 juta rakyat Malaysia dalam demo haram BERSIH4 wajar dicontohi oleh semua.

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Translate