Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

22 November 2008

Bukti Sokongan Padu Blogger Negara Kita kepada Parlimen Blogger Pembela Negara
Di atas, di tengah dan di bawah adalah antara sokongan bertulis dalan simpanan YM saya yang saya paparkan dalam bentuk imej ( klik untuk lebih jelas ) bagi dilihat oleh kawan kawan dan pembaca sekelian.

Sokongan perlu kerana ia menaikkan lagi usaha kita, dan menyemarakkan lagi semangat yang sudah sedia ada...Meskipun ada kata2 sinis yang ingin melemahkan usaha saya ini, seperti tuduhan pro kepada team tertentu dalam UMNO, saya dengan ini ingin menafikan SEKERAS KERASNYA.

Seperti kata Cheguman Waadat, 

                               kita perlu jadi satu suara yg tersendiri.
                               berbeza dlm bebrapa hal ttapi (tetapi ) 
                               bersatu dlm perkara pokoh ( pokok )

Sila hadir sendiri lihat apa fokus perbincangan bloggers dan nilaikan sendiri sama ada blogger pro mana mana pihak ada membuat promosi team mereka.
Saya sendiri sering mengingatkan jangan sentuh sedikitpun sebarang perkataan seperti  'berani berubah' atau 'setiakawan' kerana fokus perlu ditetapkan ke arah Pakatan Rakyat.

Jika tidak, kita akan kalah / mati dalam 'rumah' sendiri sedangkan musuh sedang bertepuk tangan di luar melihat telatah 'bodoh sombong' kita....

Dengan melaga lagakan antara team dalam UMNO tentu Pakatan Rakyat akan mendapat sokongan tambahan dari rakyat dan itulah barangkali maksud anonymous yang beri komen andaian liar di blog saya.Che Moq ( S/U Sidang ) juga ada memberitahu saya tentang usaha seperti ini oleh Pakatan Rakyat ( lihat sini )  bermula hari ini 22 Nov dan saya bersyukur kerana usaha kami lebih awal dijalankan iaitu pada 20 November ( iklan dan promosi start 18 Nov )

Sokongan di bawah  antara puluhan sokongan yang saya terima, tetapi diharap blogger yang tidak disiarkan sokongan mereka,  tidak bermakna mereka tidak menyokong.Senarai list dalam team Blogger Pembela Negara adalah senarai mereka yang menyertai sidang sesi 1 dan 2 sebelum ini...

Terima Kasih atas sokongan anda dan kita kena BERJEMAAH untuk menyatukan ummah...4 ulasan:

tepet berkata...

tuan panglimo.. ok den dah faham..dan izinkan sayo copy n paste sedikit posting tuan ke dalam blog den...

Panglima Perang Cyber berkata...

ok saudaraku !

tepet berkata...

Panglima Perang Cyber berkata...

tq kunjungan tuan blog...harap dpt jumpa lagi dlm sidang blogger.


tapi bilo den ym takdo respon pun hik hik hik

Panglima Perang Cyber berkata...

sori..u online ke?

Cari Blog Ini

Translate