Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

31 Mac 2011

Gempar : Ada Blogger Masuk Istana Mata Air, Kelantan Buat Liputan mantan Sultan - Syabas Broooo !!!


Dunia blog sudah mencapai tahap 'klimaks' apabila sahabat Panglima Mr Papagomo sudah pun menjejak kaki ke Istana. Liputan oleh beliau memang menunjukkan pihak Istana juga menyedari keberkesanan dunia siber dalam menjalin hubungan dengan rakyat jelata. 

Meskipun begitu satu rahsia ingin dikongsi dengan anda semua bahawa Panglima pun sudah sampai ke Istana tersebut terlebih dahulu cuma tarikhnya 'dirahsia'... Juga pada tarikh keputeraan baginda...Biar Allah mengetahui tanpa perlu orang ketiga atau keempat.  : ) Nak cerita lebih tidak boleh sebab 'rahsia' tetap kekal 'rahsia'....

Banyak gambar telah dirakam oleh Mr Papagomo dan nampaknya memang benar mantan Sultan Kelantan Tuanku Ismail Petra sudah nampak sihat meskipun tidak mampu bergerak cergas seperti kita. Kelantan kini dengan amannya diterajui oleh anakanda baginda Sultan yang disukai rakyat sekelian seperti ayahandanya. 

Khabarnya hubungan Sultan Kelantan sekarang amat rapat dengan ayahanda baginda meskipun ada juga pihak yang cuba 'mengeruhkannya'... Majlis Raja-Raja juga sepakat menerima pengganti takhta Kesultanan Negeri Kelantan dan tetap mengenang jasa Sultan Ismail sebelum ini.

Berikut gambar yang dirakam Mr Papa Gomo di Istana Air Mata :

http://www.papagomo.com/Jangan Lupa Klik Link Ini : 12 Dalil Anwar Tergelincir Akidah 

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Translate