Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

20 Disember 2011

Watch Video "Turun Bendera Najib : Adam Hampir Ditumbuk" on YouTube cc@NajibRazak @anwaribrahim


Pandangan Panglima cukup mudah :

Perbuatan Adam menurunkan bendera Presiden UMNO adalah SANGAT BIADAP. PERTAMA KALI DALAM SEJARAH seorang mahasiswa menyerbu pejabat UMNO yang ibarat kota pertahanan parti untk menurunkan bendera Presiden.

Semua tahun golongan pro pembangkang memang tidak beradab dari dulu hingga kini. Perhatikan semua video pemimpin Pakatan tentu ada perkataan bodoh, celaka dan babi. Video Azmin Ali sebut Babi ada dalam youtube jika anda mahu tengok.

MESKIPUN begitu Menteri dan Timbalan Menteri KPT tidak wajar dipersalahkan dalam insiden yang berlaku. Kerana mereka tidak mengajar anak muda membuat perkara sedemikian.

IBARAT ANAK BERKAWAN GOLONGAN JAHAT WALAU DILARANG MAK BAPAK, ADAKAH SALAH IBUBAPA JIKA ANAKNYA DITANGKAP?

Serangan terhadap Adam adalah bukti kemarahan rakyat kepada beliau yang sememangnya jelas menjadi alat kepada Pakatan untuk beberapa maksud (pada hemat panglima) antaranya :

1. Menenggelamkan berita liwat suka sama suka yang ditimbulkan oleh peguam Anwar Karpal Singh. Perkara ini jelas sangat merisaukan Anwar yang sedang buntu untuk menghadapi pilihanraya.

2. Menenggelamkan berita bantuan BR1M yang begitu hangat disambut oleh rakyat kerana ianya pertama kali diperkenalkan oleh Kerajaan dalam membantu golongan yang berada bawah paras kemiskinan.

3. Menenggelamkan konflik dalaman Pakatan sesama sendiri seperti isu Godfather Karpal dam Ramasamy, yang menjadi punca semakin ramai hilang kepercayaan sehingga  keluar parti samada PKR atau PAS.

4. Mewujudkan gelombang kebangkitan khususnya melalui mahasiswa yang mudah terpengaruh dengan tipu muslihat mereka.

Meskipun nampak seperti orang yang menyerang Adam orang dari Umno, kita jangan mudah percaya selagi belum ada bukti mengesahkannya.

Dalam situasi yang getir sehingga Azmin sanggup kata akan runtuhkan penjara, kita perlu sedar provokasi  mereka cipta untuk membuka pintu huru hara.

Boleh jadi lelaki tersebut orang mereka juga, Wallahu A'lam.

Bila huru hara berjaya dihidupkan, perbicaraan rakyat perosak negara sudah tentu akan berjalan seperti  mereka kehendaki :-)

Inilah mini revolusi dan kita akan lawan mereka sampai mati DEMI MALAYSIA  (BUKAN DEMI ANWAR)  YANG TERCINTA INI !!!!!!

Video 'herot mahasiswa' Adam Adli yang menurunkan bendera presiden yang nampak pucat lesi ada bawah ini

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Translate