Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

20 Disember 2008

LOGO RASMI SUDAH SEDIA DIGUNAKAN PADA HARI 31 USIA BPN KITA


Pada 18 Disember lalu selepas menerima 'sentuhan terakhir' dari Bro Jinggo saya telah membuat hebahan di email melalui Yahoo Group kita. Selepas dua hari dibuka kepada komen di Yahoo Groups maka pada hari tepat sebulan usia BPN maka saya ingin isytiharkan logo rasmi BPN untuk diguna oleh ahli ahli kita semua selepas ini.

Terima Kasih kepada sahabat kita saudara Desperado yang telah mereka Logo ini dan juga Bro Jinggo yang berulang kali menambah baik logo ini mengikut kehendak sahabat sahabat BPN kita.

Ia adalah logo asal yang mendapat undian terbanyak semasa undian sebelum ini iaitu logo 7 dan tambahan terkini oleh Desperado juga telah dimasukkan di dalam logo tersebut oleh bro Jinggo.

Maklumlah untuk membuat grafik logo memerlukan sedikit ilmu pengetahuan dan tidak semua mahir dengannya.

Meskipun pada mulanya ada beberapa perkara perlu dibetulkan dan Des tidak berkesempatan menyudahkannya kerana kesibukan kerja, dan diselesaikan oleh Bro jinggo, bagi saya ia tidak menjadi apa masalah sekalipun.

Kerana ia tetap diingati direka oleh Desperado ( Blogger Pilihan Anda ) dan dibaiki mengikut citarasa ahli ahli kita oleh Bro Jinggo...

Nama pencipta logo ini tidak penting kerana yang jelas ialah ia hasil buah fikiran KITA SEMUA yang tidak ada unsur unsur mengangkat diri sendiri dan sebagainya. Ia sesuatu yang wajar dianggap hasil kerja kita bersama dan BPN menjadi nama menggantikan nama nama kita..

Apabila sesuatu kita hasilkan bersama maka nilai perpaduan dan kesatuan di dalamnya akan semakin kuat dan logo ini tentunya akan menjadi lambang penyatuan hati hati kita semua dan sedia diletakkan dengan perasaan bangga oleh ahli ahli kita selepas ini di blog mereka nanti.

Terima kasih kepada semua yang telah memberi pandangan dan cadangan serta teguran. Moga perjuangan kita akan makin laju lagi sekarang dan di masa akan datang...

Hidup BPN !!!

Salam Perjuangan.

8 ulasan:

Tai berkata...

Encik, boleh tak letakkan blog tu kat blog saya? Saya perlukan bantuan.

Taminsari berkata...

Salam Pang5..
Saya sudah update di blog saya.
Terima kasih Desprado & Bro.Jinggo..logo yang unik..

Salam perjuangan..
Taminsari

Taminsari berkata...

Salam Pang5..

Saya sudah tolong masukkan logo BPN ke blog Sedingin Salju.

Tq.
Taminsari

Tai berkata...

Ok, terima kasih encik.

GAP KEMBALI berkata...

sudah tampal kat blog. teruskan berjuang

Tai berkata...

Encik, setakat ni, dah berapa ahli BPN?

Fazrulls berkata...

ok.. cantik akan ku turkar dengan logo yang baru ini.. salam..

Ramlen Salleh berkata...

Tahniah Bro...Teruskan Berjuang...

Cari Blog Ini

Translate