Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

03 Mac 2011

Gempar : Gambar Sulit Pembangkang Nak Kenakan TPM di MerlimauTerdedah !!!

Dengar khabar yang bertiup ke telinga pasukan blogger di Merlimau bahawa ada gambar yang melibatkan Timbalan Perdana Menteri sedang diusahakan untuk menjadi 'senjata sulit' pasukan Pakatan Rakyat.

Mereka nampaknya sedar kempen jalan depan tidak akan berjaya maka jalan 'belakang' terpaksa digunakan. Sebab itu pasukan paparazzi mereka giat bekerja keras mencari bahan dan akhirnya gambar bersama TPM dengan pemilik warung menjadi sasaran.Namun kita telah menghidu 'langkah sulit' tersebut dan untuk itu baik kita tunjukkan lebih awal lagi gambar TPM bersama rakyat di kedai kopi agar perbuatan murni TPM membayar harga minuman bersama pelanggan tidak akan disalah tafsir sebagai memberi duit. Mereka ingin menggunakan gambar TPM menghulurkan duit membayar minuman kepada tauke warung sebagai senjata sulit mereka.

Adakah seorang TPM akan membuat perkara bodoh seperti itu ? Tentu tidak. Tetapi Nik Aziz tidak pula secerdik TPM yang membiarkan sahaja gambar beliau memberi wang kepada pengundi orang Asli dirakam oleh wartawan. Patutlah Kelantan semakin mundur dan Nik Aziz semakin nyanyuk dari hari ke hari.

Kenapa perkara ini dirancang ? ini kerana mereka ingin membalas dendam kepada kekalahan mereka di Galas di mana gambar Nik Aziz memberi wang kepada orang Asli telah berjaya menimbulkan keraguan kepada rakyat Galas sehingga mereka tidak lagi percaya kepada orang bernama Nik Aziz Nik Mat walaupun dia seorang Mursyidul Am PAS. Anda masih ingat bagaimana gambar tersebut tersebar beberapa hari sebelum mengundi ? Nampaknya sejarah yang sama cuba diulang di Merlimau namun bantuan Allah telah dapat menghalangnya dari berlaku.

Harap kita dapat sebarkan gambar ini di blog kita semua sebagai langkah persediaan sebelum mereka mula menyerang TPM dengan senjata sulit yang sudah tidak sulit lagi selepas ini. Terima kasih kepada blogger The Unspinners yang telah menyiarkan gambar tersebut di blog mereka dan moga ia dapat memberi peringatan kepada pasukan bloggers pembangkang agar jangan cuba memainkan gambar ini untuk meraih simpati.

Hidup BN untuk Merlimau dan Kerdau !!!


Cerita lengkap klik blog http://theunspinners.blogspot.com/ 

Jangan Lupa Klik Link Ini : 12 Dalil Anwar Tergelincir Akidah 

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Translate