Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

15 Julai 2011

PPC @ SIRI TERAKHIR RALI 24 JAM VIDEO ANWAR DIKANTOIKAN HJ HADI ISU BERSHIT 2.0
Pesanan : satu group fb baru nama 'Facebooker 1Malaysia' telah diwujudkan oleh Panglima pada 6.6.2011. Sasaran 1 Juta sebelum 13 Julai 2012. Sila klik di sini http://on.fb.me/kFnvGS untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih

KEBENARAN TETAP KEBENARAN. LIHAT BAGAIMANA 'MAKAR @ PENIPUAN' TELAH TERBONGKAR!

MAKIN LAMA MAKIN JELAS KEBOBROKAN KAPAL PAKATAN PEMBANGKANG YANG HAMPIR TENGGELAM.

ALLAH MAHA KUASA ! 

KEBENARAN TETAP TERTEGAK ATAS TANGAN AHLI HAQ !!!


TAKBIR - ALLAHU AKBARRRRRRRR !!!TAMBAHAN : VIDEO INI TELAH DISIARKAN 11 KALI SECARA AUTOMATIK DAN BERJADUAL BERMULA SEMALAM DENGAN NIAT UNTUK MENDEDAHKAN KEPADA RAKYAT SIAPA YANG PATUT DIPERCAYAI DAN SIAPA PATUT DIHINDARI.


ARTIKEL PERTAMA JUGA TELAH DITERBITKAN BERKENAAN VIDEO DI ATAS PADA JAM 5.21 PM SEMALAM DENGAN NIAT HANYA SATU - IAITU UNTUK MEMBUKA MATA HATI KITA AGAR MENYEDARI SIFAT MUNAFIK YANG ADA PADA DIRI PEMIMPIN BERNAMA ANWAR IBRAHIM DAN KONCO-KONCONYA.

TOLONGLAH JANGAN KERANA SEDIKIT KUASA,WANG DAN PENGARUH ANDA MENGHINA MARUAH DIRI SENDIRI DENGAN MENYOKONG PUAK PENIPU INI.

JANGAN JUGA BIARKAN MASA DEPAN ANDA DI AKHIRAT JUGA KELAM DAN GELAP GELITA AKIBAT PERBUATAN ANDA SENDIRI MENYOKONG PAKATAN YANG MENIPU RAKYAT DAN MENFITNAH PEMIMPIN NEGARA KITA.

INGAT ALLAH CINTAI RASULULLAH 

DAN JANGAN IKUTI JEJAK LANGKAH SYAITAN2 !!!


Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Translate