Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

29 Februari 2012

Gambar : Suami Watiwani Ekori Badrul Amin Sejak 6 Bulan Dan Nafi Bawa 20 Gangster Pukul Beliau cc @NajibRazak
Lelaki dipercayai suami Watiwani 


Dakwaan Badrolamin kononnya dia dipukul oleh samseng seramai 20 orang hanyalah satu pembohongan untuk mengelakkan dia daripada didakwa berkhalwat.


Buktinya apabila JAIP mengambil dan memeraiksa CCTV yang dipasang oleh pihak pengurusan hotel Swiss Garden mendapati tidak ada kelibat 20 orang samseng seperti yang didakwa oleh Badrolamin.


Menurut suami Watiwani dia tidak pernah membawa orang untuk memukul Badrolamin sebaliknya dia merayu agar Badrolamin 'memulangkan' isteri dan anaknya yang berumur 3 tahun supaya dapat dibawa pulang dengan selamat. Malangnya rayuannya tidak diendahkan oleh Badrolamin yang 'menyimpan' isteri dan anaknya dalam bilik hotel yang disewanya.

Lalu beliau menghubungi pihak penguatkuasan JAIP untuk membuat tindakan lanjut.

Menurut suami Wati yang berumur 28 tahun isteri sengaja membawa anaknya yang berumur 3 tahun bersama ke dalam bilik Badrolamin supaya mengelakkan daripada disyaki berkhalwat.

Beliau hadir pada kira-kira pukul 3 petang memberi keterangan kepada pihak JAIP kesal dengan dakwaan Badrolamin kononnya dia menyiksa isterinya, oleh itu isterinya datang berjumpa dengan Badrolamin untuk meminta bantuan.

Dakwaan suami Wati lagi, kenapa harus membuat perjalanan yang sejauh 120km untuk meminta bantuan sedangkan di Rompin mempuanyai tempat untuk dia meminta bantuan.

Saya syak isteri saya mempunyai hubungan sulit dengan Badrolamin sejak 6 bulan yang lepas, sebab itu saya mengekorinya ke Kuantan dan seterusnya ke hotel Swiss Garden.Kanan sekali perempuan dipercayai Watiwani (setengah tulis Zatiwani)

Panglima : berdasarkan kenyataan di atas, ternyata nampak seperti ada pembohongan berlaku. Semalam video Semut Hitam juga memaparkan wajah beliau yang kelihatan gugup di samping peguamnya. Episod ini semakin menarik dan sudah pasti jangan ia menyebabkan kita leka dari isu lain seperti kemelut PAS di Kedah dan kenyataan Anwar Ibrahim yang menyokong Israel. Sayang, orang ada ilmu agama gagal juga dengan godaan wanita. Moga Allah jauhkan kita semua dari perangkap dan jerat paling berbisa iaitu godaan wanita. Amin.


Pesanan : satu group fb baru nama 'Facebooker 1Malaysia' telah diwujudkan oleh Panglima pada 6.6.2011. Sasaran 1 Juta sebelum 13 Julai 2012. Sila klik di sini http://on.fb.me/kFnvGS untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih

Tiada ulasan:

Cari Blog Ini

Translate