Pengikut Blog Panglima

05 Julai 2013

Gelombang Kick Siar Video Sedih Ibrahim Ali Luah Kekecewaan Terhadap BN & PM @NajibRazakPanglima begitu sedih melihat kekecewaan Datuk Ibrahim Ali yang jelas lagi nyata beliau adalah pejuang Melayu Islam sejati dulu kini selamanya. Beliau memang hebat berpidato dan juga hebat memimpin NGO Perkasa beliau. Meskipun pernah melompat kerana teguh berpegang pendirian dan berani menyuarakan pandangan.

Dalam usia beliau hari ini di saat rakyat kerugian membiarkan beliau tidak dipilih sekali lagi di Parlimen, adalah lebih rugi kepada kita jika beliau tidak diberi penghargaan sewajarnya.

Sedih bila pejuang sebegini diperlakukan tanpa dipandang! Adakah sudah buta mata penasihat di sekeliling Perdana Menteri akan usaha keras Datuk Ibrahim Ali ?

Adakah sudah dianggap rasis usaha Perkasa?

Adakah Melayu akan terbela tanpa NGO seperti Perkasa memperkuanhkannya???

Sayang seribu kalo sayang beliau dilupakan.

Apakah tidak ada jasa beliau yang selari dengan perjuangan Umno wahai YAB Perdana Menteri?

Adakah selepas meninggal baru kita mahu peduli? Begitukah wahai penasihat Perdana Menteri?

Rayu kami agar orang seperti ini jangan dilupakan. Jangan ada orang meminggirkan pejuang sejati seperti beliau ini.

Jangan kerana tegar membela Melayu maka PM khuatir melantik beliau sedangkan PRU yang lalu jelas Cina tidak jugak sokong BN walau bermacam cara dilakukan.

Lihat video serta artikel dan harap kita semua dapat memberi mesej yang membina kepada PM melalui alam maya agar ia dapat tembus pintu Seri Perdana demi kebaikan anak bangsa kita.

Jika ia gagal juga dibaca oleh YAB Perdana Menteri maknanya ada 'hantu' yang cuba menghalang komunikasi antara rakyat jelata dengan pemimpin tertinggi negara!

Jangan sampai laporan kepada PM diubah lalu menjadikan fakta tidak benar  hingga menyebabkan keadaan makin parah.

Baca selanjutnya.

Entri ini dari Blogger Kelantan

Datuk Ibrahim Ali meluahkan kekecewaannya terhadap kepimpinan Umno dan Barisan Nasional yang dikatakan telah meminggirkan beliau dan lebih mementingkan golongan penentang.

Rasanya bukan setakat Ibrahim Ali yang merasakan demikian, bahkan ramai lagi kerana itulah hakikat sebenar yang diamalkan oleh kepimpinan UmnoBN.

Dijangkakan lebih ramai lagi yang akan mengikut jejak Tok Him, selain kumpulan NGO, penulis blog juga tidak terkecuali

Baca dan lihat video di bawah :Baca lagi

http://gelombangkick.blogspot.com/2013/07/video-ibrahim-ali-luah-kekecewaan.html?m=1


Sent from my iPhone
Catat Ulasan