Pengikut Blog Panglima

28 Mac 2014

Malaysian Must Read & Condemn Article 'Queen of Malaysia enjoys golf as nation mourns #MH370 victims' by @MailOnline cc @NajibRazak


Please use translator to read this article...


Media Barat CNN, Fox News, Daily Telegraph dilihat secara sepadu cuba menghentam Malaysia di mata dunia dengan berbagai artikel dan isu yang jauh dari kebenaran penuh kepalsuan.

Transkrip palsu pilot MH370 disebar Daily Telegraph dan Fox News pula menghina negara kita dalam laporan mereka.

Alhamdulillah ada rakyat kita yang tinggi patriotismanya lalu membela negara di alam maya.


Tindakan terbaru akhbar atas talian Daily Mail menghina Permaisuri Agong seperti link di bawah ini adalah tindakan tidak wajar dan patut dikecam seluruh rakyat Malaysia.
Perbuatan mereka menjadikan Permaisuri Agong sebagai sasaran adalah tindakan sangat tidak beradab dan patut dikecam oleh Kementeri Luar atau Kementerian yang berkaitan.
 


Jangan diamkan diri kerana mereka cuba menguji (test market) untuk melihat sejauh mana reaksi kita terhadap cubaan ini sekaligus menghasut rakyat agar membenci Raja Peemaisuri Agong yang kini sudah lengkap bertudung selepas pulang menunaikan haji tahun lalu.

Sila gunakan akaun anda untuk menghantar mesej yang jelas kepada mereka ini bahawa jangan cuba menyerang institusi Beraja kami yang menjadi tonggak negara kami.

Peperangan minda (غزوة فكرية) sudah bermula dan mari kita turun bersama melawan propaganda mereka tidak kira apa jua agama dan bangsa.

Matlamat mereka ialah mahu menghancurkan negara Islam Malaysia dan jika kita menurut mereka menjadi hamba maka kita akan selamat namun itu bukan sikap kita yang sejak sekian lama berpegang teguh dengan ajaran agama Islam yang mahu kita merdeka melaksana syariat Allah di bumi bertuah ini.

Masa inilah kita akan dapat lihat siapakah yang cintakan negaranya yang selama ini memayungi diri dan keluarganya dengan izin Allah Taala.

Adakah kita ada negara lain selain Malaysia ? Hanya Malaysia sahajalah negara tumpah darah kita dan hanya kita yang akan mempertahankannya !!!

Ayuh mulakan tulisan sekarang di FB dan Twitter untuk menyatakan sokongan anda kepada negara. 

Malaysia sangat memerlukan sokongan anda walau sepatah kata di alam siber namun ia satu sokongan yang pasti akan menghalang kemaraan fitnah Dajjal di akhir zaman terhadap negara dan umat Islam.Selingan isu Ikhwanul Muslimin untuk rujukan anda dan inilah fakta yang perlu diterima dan sama dengan kajian Panglima selama ini dan ia konsisten hingga kini.
Sent from my iPhone
Catat Ulasan