Pengikut Blog Panglima

25 April 2013

Anwar Mahu Ke Luar Negara Kecewa Hj Hadi Hentam PKR Edar Pil Kuda Sanjung Komunis

Dalam berita disiarkan di Malaysiakini di bawah nada Anwar sudah mula berubah. Sebelum ini begitu yakin akan memenangi PRU13 kini dengan kuasa Allah kemaraan Pakatan dapat dihalang dengan strategi dan berbagai taktik yang bijaksana oleh YAB Perdana Menteri.Dengan serangan bertalu-talu tanpa henti sejak 2008 dan sokongan padu bekas kawan Anwar sendiri seperti Zulkifli Nordin dan terbaru Sidek Baba maka sokongan terhadap Anwar Ibrahim makin pudar seiring dengan cahaya di wajahnya yang juga makin pudar dari cahaya iman lantaran tidak berani mempertahan akidah Islam isu kalimah Tuhan.Dua hari lepas Hj Hadi dengan berani pula mendedahkan perangai calon PKR edar pil kuda dan menyanjung komunis.

Semalam dalam Buletin Utama Haron Din turut menyatakan ketegasan PAS untuk melaksanakan hudud.

Dengan menggunakan bahasa Inggeris tindakan ini dilihat sebagai cara agar ia difahami pengundi Cina dan India dengan tujuan untuk mengangkat kembali kejantanan PAS yang telah menggadai hudud kerana Anwar demi DAP.

Boleh jadi inilah yang sedang membingungkan Anwar. Lalu beliau cuba menggunakan taktik simpati mahu berundur diri ke luar negara untuk meraih sokongan.

Selepas ini tidak mustahil drama bertongkat, leher berbalut untuk menarik simpati pengundi khususnya kaum wanita

Berita asal di sini :

http://www.malaysiakini.com/news/227940
Sent from my iPad
Catat Ulasan