Pengikut Blog Panglima

17 April 2013

Bekas Calon & Jentera BN Boleh Boikot Parti @Barisanasional dan Presiden @NajibRazak Jika ...1. Jika mereka mahu Pakatan yang memperjuangkan LGBT  dan Kalimah Allah kepada bukan Islam, juga lemah memerintah dengan berbagai skandal dan korupsi, untuk memusnahkan negara kita.


2. Jika mereka mahu melihat pergaduhan antara kaum berlaku dan merosakkan hubungan perpaduan antara kita kerana perkauman yang tebal dan ketidakadilan pembangkang.


3. Jika mereka rela melihat RAKYAT makin terpinggir di bawah Pakatan yang akan membangkitkan semangat pemberontakan melawan Kerajaan.


4. Jika mereka sampai hati melihat pakatan yang menipu rakyat terus bermaharajalela dan menindas rakyat demi rebut kekayaan.


5. Jika mereka sanggup melihat Kesultanan dan tonggak Melayu dan Islam yang memelihara semua kaum dan agama selama ini, akan hilang ditelan masa.


6. Jika mereka rasa diri lebih penting dari masa depan agama bangsa dan negara.


7. Jika mereka tidak mahu ingat atau buat-buat lupa segala jasa UMNO kepada diri dan keluarga mereka selama ini.CONTOHILAH BEKAS CALON JERAI YANG BOLEH DUDUK BERSAMA CALON BARU DATUK SERI JAMIL KHIR SEPERTI TULISAN BLOG INI 

http://kedahkekl.blogspot.com/2013/04/hot-info-umno-jerai-pecah-belah-hancur.html

JUGA CALON YANG MENGUNDUR DIRI BERI LALUAN KEPADA MUKA BARU.


KEPUTUSAN PRESIDEN JANGAN DISANGGAH KERANA IA PASTI DENGAN PENILAIAN YANG BENAR DAN BERNAS.


BERSATU KITA BERSATU DENGAN SETIA BERGANDING BAHU DEMI UMNO DAN BN YANG KITA SANJUNG.


Catat Ulasan