Pengikut Blog Panglima

24 September 2013

Mantap Ulasan Pembaca @ Makcik Sambal Belacan mengenai Jihad Sex Wanita Tunisia Di SyriaFrom: Tanpa Nama <noreply-comment@blogger.com>;
To: <panglimaperangcyber@yahoo.com>;
Subject: [Panglima Perang Cyber] Ulasan baru mengenai Jihad Sex Wanita Tunisia Di Syria - Hasil Ajaran S....
Sent: Tue, Sep 24, 2013 9:57:15 AM

Tanpa Nama telah meninggalkan ulasan baru pada catatan " Jihad Sex Wanita Tunisia Di Syria - Hasil Ajaran S... " anda:

Panglima Cyber, wanita-wanita Tunisia Islam yg. amat malang dipergunakan sbg. pelacur ini sebenarnya dipergunakan puak PENGGANAS 'Sunni' al-Qaeda dan cwgnnnya - yg. menentang K'jaan Syiah Assad!

Dan sebenarnya, puak pengganas Al-Qaeda (serta cwgnnya seperti al-Shabaab, Taleban, Boko Haram dsbnya) ini diCIPTA dan diKETUAI Bukan Islam Kristian Zionis Barat-Israel, yg. menyamar sebagai puak Sunni Islam, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam dan untuk melaksanakan PENJAJAHAN mereka, ke atas negara-negara Islam (lihat http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a-state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a "State Sponsor of Terrorism", By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013). Juga bertujuan menghasut anak muda Sunni Islam menyertai mereka, kononnya untuk menumbangkan kerajaan Shia-Alawit Assad, tetapi sebenarnya untuk menguasai minyak-gas Syria, Lebanon dan Iran termasuk seluruh Syria Golan yang separuh sudah dijajah Israel, yang amat subur serta penuh minyak-gas, fan kemudian menakluk Iran yg. punya minyak-gas ketiga terbesar dlm.dunia.. Mereka juga mahu memesongkan ajaran Islam.

Ini ialah kerana antara MO PENJAJAH KAPIR ganas Barat-Israel, ialah melatih Bukan Islam, termasuk untk MENYAMAQ sbg. pejuang Islam, untuk melagakan dan memperdayakan contohnya puak Shiah-Sunni sampai berbunuh sesama sendiri atau dibunuh amat kejam pengganas Bukan Islam itu, seperti di Palestin, Libya, Yemen, Syria, Somalia, Afghanistan, Mali, Sudan, Nigeria, Lebanon, selatan Thailand/Filipina dan Iraq, dan kemudian di Iran dll, termasuk Malaysia ini contohnya bermula dengan Sabah baru-baru ini, apabila pengganas Sulu Islam (yg. terhasut) membunuh polis/tentera kita yg. majoritinya Islam.

Fahaman evangelis Kristian Zionis, ialah doktrin gabungan Kristian Protestant palsu dan pengganas Yahudi Zionis, SENJATA politik merbahaya yang mempergunakan agama, oleh penjajah Barat-Israel melalui CIA-US/MI6-UK/Peranchis/Jerman/Israel-Mossad/EU-NATO (di Malaysia melalui sekutu mereka, DAPBANGKAI/PKR). Fahaman ini dipergunakan untuk menjatuhkan Islam/umatnya, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, iaitu Mekah di masa hadapan dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas/sumber asli lain/tanah subur (untuk pertanian syarikat global GM US-Mosanto yang diharamkan di EU sebab boleh menyebabkan penyakit kanser dll). Bahkan Vatican juga telah dikuasai puak Kristian Zionis ini.
Dan Zionisme adalah fahaman bertuhankan SYAITAN - jika perhatikan lambangnya dgn. amat teliti, lambang "star of david" hampir serupa dgn. lambang pengikut Syaitan/Satanisme - sebab itu mereka boleh membunuh Bumiputera Islam Palestin (dan umat Islam lain) beramai-ramai (Genocide), sesuka hati, selepas MENJAJAH Palestin dgn. BUAS, dan mahu MENJAJAH seluruh Dunia Islam yg. kaya minyak-gas! Lihat di http://www.savethemales.ca/091202.html, Zionists Betrayed Non-Z Jews to Holocaust, March 22, 2013, By Henry Makow Ph.D) – di mana puak Satanisme dari pengikut Freemason/Zionisme/Kristian Zionis adalah disyaki DALANG utama di belakang rejim-rejim Barat-Israel, EU/NATO, ICC dan (birokrasi ) UN, yg. begitu bencikan Islam, sentiasa dahagakan DARAH kaum Islam, serta asyik merompak kekayaan Dunia Islam terutamanya limpahan minyak-gas oleh Allah SWT. Kerana Satanisme juga berkaitan rapat dgn. Materialisme dan Darwinisme – di mana akhlak manusia menjadi spt. BINATANG BUAS, dan sentiasa tamak dan bongkak dgn. amat rakus [lihat di http://www.youtube.com/watch?v=h4yXIpsliYY, Pemujaan Syaitan (Evil Rituals), oleh www.harunyahya.com].

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K'jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.


Dicatat oleh Tanpa Nama ke Panglima Perang Cyber pada Selasa, 24 September, 2013
Catat Ulasan