Pengikut Blog Panglima

28 Februari 2014

Tahniah Kepada Pengamal media sosial menang #MSMW2014 hasil undian atas talian


Panglima ingin mengucapkan tahniah kepada pemenang Anugerah di Malaysia Social media Week 2014 #MSMW2014 kelmarin. Meskipun mendapat jemputan namun tugas lain menyekat Panglima dari menyertai majlis gilang gemilang tersebut.

Pemenang yang mengikut apa yang difahami melalui sumber blog, adalah ditentukan melalui undian. Bahkan ia adalah dianjurkan oleh NGO SMC iaitu Social Media Chamber. 

Lihat keratan imej di bawah:Ini NGO yang menganjurkannya.Sekali lagi tahniah kepada semua yang menang dan harap tahun hadapan peluang kita pula mencuba nasib Insya Allah.

Petikan Berita berkaitan #msmw2014 :

KUALA LUMPUR: Nyatakan kebenaran dan mesti berani menyuarakan apa jua kesilapan, namun perlu sedia menawarkan penyelesaian terbaik terhadap isu-isu terbabit, demikian nasihat Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi kepada pengguna media sosial. 

Beliau berkata, masyarakat Malaysia sudah melepasi generasi yang menerima isu berasaskan nilai lahiriah seperti pada tahun-tahun berlalu. 
Menteri dalam Negeri Datuk Seri Ahmad Zahid juga menyampaikan anugerah blogger dan media sosial dunia di majlis itu. 

Perbadanan Putrajaya memenangi Anugerah Penglibatan Kesejahteraan Bandar sementara Kementerian Kesihatan anugerah Penglibatan Komuniti Terbaik. 

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan AirAsia Berhad Tan Sri Tony Fernandes memenangi anugerah Selebriti Media Sosial 2014. 


Sumber dipetik dari BERNAMA

Sent from my iPhone
Catat Ulasan