Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

25 Oktober 2011

Apa Komen Bank Negara Duit Syiling Baru Mirip Bendera Israel Dan Benarkah PKR Agen Illuminati ???



cerita klik blog bawah

http://amzcampro.blogspot.com/2011/10/gambar-syiling-baru-jimat-49-kos.html

Isu ini pernah terjadi pada duit RM5 sebelum ini yang didakwa meletakkan logo Illuminati

http://akuislam.com/blog/fakta-menarik/simbol-illuminati-pada-ringgit-malaysia/

Tetapi hujjah tidak kuat mana. Terpulang kepada kita mentafsirkannya.

Zionis dari dahulu memang suka menyelit logo mereka atau tanda puak mereka dalam media atau syarikat bawah mereka. seperti CBS.

Tak percaya klik sini
http://www.cremationofcare.com/illu_sym_allseeingeye.htm

Bahkan jelas bahawa logo mata satu juga terdapat dalam logo PKR seperti bukti di bawah :



Bila gambar ini dirakam ? lihat tarikh di bawah ...



logo

gambar dari blog http://ohpolitik.blogspot.com/ 

Kena kenali logo-logo mereka jika anda berminat mengkaji lebih dalam puak-puak ini yang cukup teliti dan sukar dikenali kecuali AHLI MATA HATI atau AHLI ZIKIR.

Moga Allah tunjukkan kepada kita siapakah puak penyembah syaitan dan illuminati ini....



Lihat lebih awal dari itu bendera PAS juga seiras mata satu cuba perhatikan di bawah :






bukankah ada persamaan antara bendera PAS dan logo CBS ini di mana

semuanya bulat seperti anak mata ???


Masya Allah kita tidak sedar rupanya. Patutlah selama ini PAS yang menjadi petualang memecahkan umat Islam seperti yang dikehendaki musuh Islam dari Freemason dan Illuminati.

Wallahu A'la Wa A'lam...

Pesanan : satu group fb baru nama 'Facebooker 1Malaysia' telah diwujudkan oleh Panglima pada 6.6.2011. Sasaran 1 Juta sebelum 13 Julai 2012. Sila klik di sini http://on.fb.me/kFnvGS untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih

3 ulasan:

anti bohmau berkata...

tak suka siling 10sen tu tak payah simpan. derma sj ke rumah kebajikan @ masukkan dlm mana2 tabung derma kalau ada lepas shopping. habis cerita!

takkan ada yg nak sembah2 tunduk2 bongkok2 depan siling tuh????

kenapa mesti sulitkan keadaan?

Panglima Perang Cyber berkata...

laptop hp kita pakai ni pun ada logo mata satu.

semua benda ada.

termasuk logo ford dan toyota...jika mengikut tulisan link di atas.

yg penting itu pandangan mereka.

yang lagi penting jgn sampai kita ikut mereka sudah...

Tanpa Nama berkata...

Betul.. Allah maha mengetahui.. Dajjal adalah pembawa fitnah... Wlupun dikatakan secara kebetulan, tetepi Allah maha berkuasa, jika anda ikut al-quran dan hadis PASTI tidak sesat. Lambang mata pada pkr dah lama saya perasan, malah warna biru muda pun warna izrail.. Allah telah mmberi pertunjuk. Jika kita boleh kenal dajjal senang2 pasti dajjal xde pengikut.. Sy yakin, pkr adalah dajjal. Pas mengejar hudud, ttp byk fardu kifayah diabaikan, jgn tny saya apa, anda selidik sendiri, memaki, menghina, mengutuk seolah2 halal dlm pas smpi bdk kecil bertanya knp org tua tu ckp mcm tu, tp pki serban.. X caya cuba bawa ank anda ke ceramah mat sabu then tanya respon kanak-kanak yg pemikiran masih suci...

Cari Blog Ini

Translate