Pengikut Blog Panglima

08 Oktober 2013

VIDEO SEKS @ANWARIBRAHIM DIINGATI KEMBALI KERANA video @MALAYSIAKINI SERANG Menteri KDN @Zahid_Hamidi

https://www.youtube.com/watch?v=n_73NeDT88Y&feature=youtube_gdata_player

Silap strategi memang buruk padahnya.

Tindakan menyerang Menteri KDN yang berjaya menghapuskan gengster melalui Ops Cantas menyebabkan portal berita utama pembangkang contoh Malaysiakini seperti kehilangan arah dan terpaksa mencari jalan menyerang pemimpin yang berpotensi tersebut dan mengambil risiko sangat tinggi dengan merakam suara ucapan beliau.

Ramai orang berkata : GANGSTER DAN PAKATAN IBARAT LAGU DAN IRAMA YANG TIDAK AKAN BERPISAH WALAU SEMENTARA !

Maka jangan pelik penjenayah di Malaysia boleh senyum lebar di penjara kerana sudah tahu berpuluh peguam akan datang menawarkan khidmat.

Walau tahu anak guamannya bersalah!

Pelik sekarang ialah kenapa penjenayah dibela sebegitu rupa manakala polis yang mati demi menjaga keamanan, dibiarkan bahkan ada juga yang dikutuk lagi dicerca pembangkang?

Selepas berfikir sejenak barulah kita sedar pakatan memang suka perkara songsang dan menyonsangkan.

Terima kasih Malaysiakini yang mungkin baru tahu BN tidak pernah memboikot media, dan juga mungkin baru tahu video seks mirip Anwar Ibrahim yang hampir pupus,  telah diingati kembali melalui video ini.

Terima kasih Malaysiakini atas video anda yang berjaya menambahkan lagi parah sedia ada atas bahu Pakatan yang makin tenggelam.

SEMAKIN DITEKAN SEMAKIN RAMAI ZAHIR SOKONGAN KEPADA MENTERI KDN YANG BEGITU BERANI DAN LANTANG MENGHADAPI PUAK YANG DIBIAYA DANA ASING INI...

Catat Ulasan