Pengikut Blog Panglima

28 Disember 2013

The Unspinners Dedah e-mel rancang guna bom 31 Disember Depan ala Himpunan Bebas @Anwaribrahim 901

Panglima sejak dahulu sedar kebangkitan Islam dari Timur akan bermula di Malaysia. Sedikit demi sedikit Malaysia sedang dan telah serta terus menempa kejayaan yang tidak dicapai negara Islam yang lain bahkan negara Arab tempat asal ajaran suci sekalipun.

Perkara ini perlu dibaca dengan deria penyiasat dan mengumpulkan semua bukti yang telah terjadi padaj masa kini di mana kebanyakan kekecohan didalangi proksi Zionis Barat untuk kepentingan politik sejagat jahat mereka.

Maka tindakan setengah pihak yang membangkitkan kemarahan rakyat terhadap Kerajaan dengan alasan kenaikan harga kos kehidupan adalah tidak betul kerana ia bukan sahaja tidak akan mampu menurunkan harga barangan bahkan boleh menjadikan kehidupan semakin sukar dan pendapatan juga akan terjejas.

Apa yang boleh kita lakukan ialah dengan mengurangkan perbelanjaan atau meningkatkan pendapatan. Keyakinan kepada Allah juga perlu diperkasakan dengan matlamat untuk menerima segala ketentuan yang berlaku dengan bijaksana bukan dengan cara membuat kekacauan demi memuaskan hati Tauke Barat proksi Zionis.

Baca pendedahan Blog Theunspinners ancaman bom pada hari 31.12.1013 akan datang. Beserta salinan email yang didakwa bukti campur tangan orang luar untuk menjalankan ini dengan reputasi kita.


Baca artikel beliau di bawah :


Pada Disember 16hb baru-baru seorang rakan blogger Mael Pengerang di SINImenulis untuk mengingatkan penggunaan bom di Himpunan Bebas Anwar 901 pada hari keputusan kes liwat ke 2 Anwar Ibrahim pada Januari 9hb, 2012.

Video kejadian boleh mengingatkan sedikit:


Mungkinkah taktik sama akan digunakan budak-budak ini?

Unspinners ungkit balik kisah lama ini kerana kami ada menerima satu email dari satu sumber yang kononnya dari Rahim Ghouse ke Rafizi Ramli yang memberi amaran awal akan penggunaan taktik lama bom di beberapa kawasan.


Nombor handphone dan email semua ngam.

Samada betul atau tidak, Unspinners nasihatkan kepada anak-anak muda supaya tak payah pergi ke perhimpunan haram tersebut. Pasti kecuh ...

Tiada perhimpunan yang tak kecuh.

SOP mereka ada untuk salahkan SB di atas sebarang kekecuhan.

Hakikatnya mereka mahukan kecuh supaya cepat tersebar luas oleh cybertrooper mereka dan boleh terhebahkan satu dunia.

Pasti media-media asing akan memberi liputan. Bab huru hara memang media asing suka. Lagi ada mati, cedera dan harta awam rosak lagi mereka suka. Sent from my iPhone
Catat Ulasan