Pengikut Blog Panglima

01 Oktober 2014

Putus Cinta Mungkin Punca Alvin Tan 'Mengamuk' Salahkan UMNO @NajibRazak @Zahid_Hamidi IGP @KBAB51Selepas diperhati di FB beliau kemungkinan besar kes putus cinta menjadi punca Alvin telah mengamuk menyalahkan ramai pihak.

Dalam hal ini beliau tidak memilih jalan betul dan menimbulkan lebih banyak masalah dengan mencederakan perasaan orang lain termasuk pemimpin dan juga Ketua Polis Negara. Dengan komen dan gambar menyakitkan hati
Ini berikutan tindakannya melarikan diri selepas memberi alasan ke Singapura untuk penggambaran filem dan selepas itu gagal memulangkan pasport pada 3 Jun 2014 yang lalu berbanding Vivian yang memulangkannya.

Pergolakan mereka dapat dilihat di FB Alvin Tan dan kita jangan memberi perhatian kepadanya yang kini mencari perhatian.Oleh kerana gambar tidak terang maka disalin kembali versi lebih jelas :

       
 Tidak pelik laporan akhbar juga menggunakan gelaran 'bekas teman wanita' seperti disiarkan sebelum ini di blog panglima http://penembak-tepat.blogspot.com/2014/10/sex-blogger-ex-girlfriend-of-alvin-tan.html


Perkara mungkin ada terlepas pandang ialah Alvin mengakui penglibatan beliau dengan pemimpin DAP
pada 3 Januari 2014 di mana beliau juga memberitahu bersama MP DAP Ong Kian Ming  berdebat tentang perkara kebebasan bersuara imej di bawah.

Adakah DAP ada kaitan juga dalam hal ini ???

Catat Ulasan