Pengikut Blog Panglima

03 Mei 2015

VIDEO @Malaysiakini - "Ahli PKR Selangor tak setuju pencalonan Wan Azizah #Prkpermatangpauh " on @YouTube - Adakah Kerana SABOTAJ geng @AzminAli?


Video: https://youtu.be/72i9psH_Fgo

PIHAK PR KHUSUSNYA AZMIN ALI KEMUNGKINAN MEMBUAT KEPUTUSAN DRASTIK UNTUK MEMASTIKAN KEKALAHAN DR WAN AZIZAH DENGAN BEBERAPA SEBAB :

1. ANWAR SUDAH DIPENJARA MAKA KETUA PEMBANGKANG BARU YANG LEBIH BAIK PERLU DICARI.

2. AZMIN JUGA TENTU MAHU MENJADI PRESIDEN PKR DAN KETUA PEMBANGKANG. DENGAN KEKALAHAN KAK WAN PR TENTU GEMBIRA JIKA AZMIN SETUJU MENJADI CALON GANTI ANWAR DAN WAN AZIZAH !

3. KAK WAN TIDAK MAMPU MENANDINGI ANWAR DARI BANYAK SEGI DAN SUDAH TENTU SEBAGAI MB AZMIN MEMPUNYAI KEKUATAN WANG DAN KUASA UNTUK MENSABOTAJ KAK WAN DI SAAT ANWAR SUDAH DIPENJARAKAN

4. AZMIN SENDIRI MEMBUAT KENYATAAN MENOLAK MANIFESTO UNTUK PRK PERMATANG PAUH WALAUPUN KAJANG PKR MEMPUNYAI MANIFESTO SENDIRI SEDANGKAN CALON ADALAH ORANG YANG SAMA SEAKAN MAHU PENGUNDI MENOLAK PKR KALI INI.

TIDAK MUSTAHIL AZMIN DAN TEAM BELIAU DALAM DIAM MEMBUAT GERAKAN UNTUK MEMASTIKAN KEKALAHAN KAK WAN UNTUK MENJADI PRESIDEN PKR DAN KETUA PEMBANGKANG DI PARLIMEN.

5. MASA DEPAN PR AKAN CERAH JIKA WAN.AZIZAH KALAH... DAN GAMBAR WAN AZIZAH MENARI DENGAN KIPAS DAN BERMAIN BUAIAN TIDAK MUSTAHIL DISEBARKAN ORANG DALAM.

Catat Ulasan