Pengikut Blog Panglima

Translate

Video Pilihan

18 Ogos 2011

Tuan Guru Nik Aziz & Hj Hadi Pasti Menangis Menonton Video Detik Sakratul Maut Nabi Ini !!!


Rasulullah saw ketika hidup baginda menyatukan antara Muhajirin Mekah dan Ansar Madinah.

Perpaduan diwujudkan dan bukan Islam hidup aman damai bawah Piagam Madinah. 

Selepas itu kaum Yahudi di Madinah telah meniup api permusuhan. Kesudahannya mereka diusir dari Madinah.

Harap semua pengikut Nik Aziz dan Haji Hadi akan insaf tengok video ini.


Pesanan : satu group fb baru nama 'Facebooker 1Malaysia' telah diwujudkan oleh Panglima pada 6.6.2011. Sasaran 1 Juta sebelum 13 Julai 2012. Sila klik di sini http://on.fb.me/kFnvGS untuk join dan mohon jasa baik anda untuk disebar kepada kawan2 Fb anda. Terima kasih





6 ulasan:

Awanama berkata...

Kamu ni pun satu..menangis buat apa. Nik Aziz dan Hadi kafir. PAS agama sesat. PAS is DEAD.

Sangtawal Sakranta berkata...

salam saudaraku panglima,

terima kasih atas entry ini, sangat tersentuh dan sayu hati ini mengingati saat pemergian kekasih Allah ini....

salam perjuangan.

Ida Zul berkata...

Ya Rabbi Ya Kareem,

Baginda Rasulullah SAW bukan hanya meminta dpermudahkan maut ka atas dirinya bahkan kpd ummatnya juga..Allahuakbar!

memang sedih. tak tahan airmata...

mengapa khatib2 kita tak dpt sampaikan khutbah yg menyengat begini??????????????????

Awanama berkata...

Klip video yang bagus. Bukan saja untuk Nik Aziz dan Hadi Awang, tetapi semua umat Islam yang akan menemui ajal bila sampai masanya.

Awanama berkata...

Untuk mereka berdua tu elok tengok video yg ke-8 bermula dari minit 8:50 (kat hujung) tu.

make fun berkata...

Hello tuan, saya telah dikaitkan web yang bagus anda, supaya anda boleh link blog saya?Saya berharap anda tidak keberatan ...
ini adalah blog saya
http://jomsumpit.blogspot.com/
http://webmarhaen.blogspot.com/

nasib baik

Cari Blog Ini

Translate