Pengikut Blog Panglima

01 Februari 2011

Gempar : 7 Bukti Tokoh Pembaharuan Mesir El Baradei Adalah Agen Amerika Dulu Hingga Kini !!!

  1. Dakwaan El Baradei adalah agen Amerika didasarkan kepada penglibatan beliau sebagai Ketua Pengarah bahagian Atom dan Nuklear yang menyiasat senjata nuklear di Iraq selama 12 tahun (sumber sini ) Kita percaya hanya pro Amerika sahaja yang akan dipercayai untuk menjayakan niat jahat Amerika untuk menjatuhkan musuhnya seperti Saddam Hussein.
  2. Beliau juga pernah menerima Anugerah Nobel pada tahun 2005 dan hanya pro Amerika sahaja seperti beliau yang akan menerima anugerah tertinggi tersebut. Lihat bagaimana Anwar Ibrahim juga pernah menerima berbagai anugerah seperti laporan blogger AIDC di sini http://www.anwaraidc.com/   Elbaradei Daughter
  3. El-Baradei pernah mendesak agar Amerika menyerang Iran seperti laporan laman Eramuslim di sini  atas nama 'keamanan tanpa nuklear.' Artikel bertajuk "Penerima Nobel Perdamaian Yang Ingin Perang"
  4. Beliau adalah seorang sekular dan diterima dengan baik oleh Ikhwanul Muslimin yang juga adalah gerakan ditaja Amerika Syarikat (klik sini) untuk melawan Hosni Mubarak di Mesir. Meskipun seolah olah menyokong Hosni Mubarak tetapi Israel tetap perlu dikhuatiri kerana mereka pernah kalah dengan Mesir semasa perang 1967 dan tidak mustahil perancangan memusnahkannya tetap dilaksanakan walau memuji Hosni Mubarak klik sini
  5. Perancangan Amerika dan Yahudi untuk menakluk Mesir sudah dimulakan sejak sekian lama dan ikuti kupasannya di sini http://lawan.us/revolusi-mesir-didukung-amerika-serikat/


gambar El Baradei pada 30 Jan 2011 di Lapangan Terbang Antarabangsa Mesir
  6. Di Tranungkite Online satu tajuk - Krisis Di Mesir : Adakah El-Baradei Boneka Yahudi/US? telah dibuka yang mencecah 7 halaman hingga saat ini. Antara bahan yang disiarkan di mana seorang ahli forum telah menulis :

Lihatlah dunia akan permainan Yahudi bersama boneka mereka US di Mesir. Dengan revolusi kebangkitan rakyat untuk mengjatuhkan rejim Hosni Mubarak yg dilihat akan berjaya. Mereka lantas secepat kilat mencanang calon mereka El-Baradei sbg calon pengganti Hosni Mubarak. Siapakah El-Baradei ini? El-Baradie merupakan bekas pengarah International Atomic Energy Agency (IAEA) yg mana telah banyak bekerja dengan US / Yahudi. Apakah kriteria mereka yg boleh bekerja dengan US / Yahudi? Ia sudah semestinyalah hanya mereka yg boleh mengikut telunjuk US / Yahudi yg layak untuk memegang jawatan penting spt IAEA itu. Jawatan itu hanyalah drama US untuk melantik pelakon2 mereka. 


Dan sekarang ini. Apabila kejatuhan Hosni Mubarak tidak tertahan lagi. Lantas dengan pantas mereka menerbangkan boneka mereka untuk berlakon watak hero bersama dgn pendemonstrasi di sana. 


Untuk melihat drama Yahudi /US ini ikuti liputan CNN / BBC. Al-Jazeera dengar khabarnya telah di halau keluar. Mungkin mereka takut Al-Jazeera akan memaparkan cerita sebenar. Dan akan menampilkan pemimpin tempatan yg lain terutama dr kalangan pemimpin Ikhwanul Muslimin. Dalam banyak2 pemimpin di Mesir hanya El-Baradei sahaja yg mendapat liputan meluas. Pemimpin2 Ikhwanul Muslimin khasnya seakan-akan tidak wujud langsung. 


Senario di atas juga kita boleh lihat di Malaysia sekiranya sesuatu berlaku pada kerajaan sekarang. Malahan US telah ada calon mereka. Malah mereka kelihatan bersama untuk mengjatuhkan kerajaan yg ada dan lebih cenderung untuk menyokong calon dalam senarai mereka. 


Lihatlah semua ini bagaimana permainan US / Yahudi. 


Sekiranya rejim diktator jatuh. Mereka akan mencanangkan piliharaya demokrasi. Tetapi apa daya pun mereka akan memenangkan calon mereka. 


Lihatlah liciknya permainan Yahudi / US. Sungguh malang rakyat Mesir atau di mana sahaja bilamana mereka mengjatuhkan sesuatu kerajaan tanpa mereka sedar mereka menaikkan pula orang2 US tanpa mereka sedari. 


Umpama keluar mulur buaya masuk mulut naga! Akan sia2 lah pengorbanan dan darah rakyat Mesir sekiranya yg naik nanti juga adalah tali-barut Yahudi / US. 

UTellMe, 30 Jan 2011


El Baradei, combattant de la démocratie en Egypte
El Baradei bersama anak lelaki dan perempuannya (sumber sini)


  7. Selain dipromosi dengan giat oleh media antarabangsa seperti BBC, El Baradei juga jelas adalah berfahaman liberal seperti laporan BBC edisi Indonesia di sini http://www.bbc.co.uk/. dan sekular (klik sini). Anak perempuan beliau dilaporkan berbikini,minum arak dan menganut agama Agnostic ( tidak pasti wujud Tuhan).Info klik sini dan sini


Paling jelas Hillary Clinton juga mengelak ketika ditanya pendirian Amerika terhadap Hosni Mubarak yang jelas giat mendamaikan antara Israel dan Palestin. Bahkan beliau membuat kenyataan (klik sini) menyokong demokrasi di Mesir - isyarat jelas Amerika dalam menyokong pergerakan terancang Mohamad El Baradei !!!


Nasib rakyat Mesir pasti akan menjadi seperti rakyat Iraq yang makin teruk selepas kejatuhan Saddam Hussin. Akibat perancangan sulit musuh Islam Yahudi dan Nasrani.gambar El Baradei - Tokoh Reformasi Mesir
Catat Ulasan